Dús hatású haj egyszerűen: Volumennövelő tippek

Nincs is nőiesebb egy hatalmas volumenű, dús hatású hajkoronánál. De mi van akkor, ha vékonyszálú, tartás nélküli hajjal rendelkezel? Ne aggódj, mindenre van megoldásunk! Volumennövelő KEUNE hajápolóink és hajformázóink segítségével akkor is szexi, dús hajad lehet, ha nem oroszlánsörénnyel születtél. Tarts velünk legújabb cikkünkben és merüljünk el a volumennövelés világában!

A dús hatású haj mindig alapozással kezdődik: fontos, hogy már hajmosáskor is olyan termékeket használj, amelyek célja a minél látványosabb elérése és az optikai dúsítás. A KEUNE Absolute Volume volumenizáló termékcsaládja kiváló választás, ha igazán könnyű, levegős, dús hatású hajat szeretnél. Ez a termékcsalád 3 termékből áll: egy volumennövelő samponból, kondicionálóból, valamint egy hővédő- volumenizáló sprayből. Kifejezetten gyenge, vékonyszálú és normál hajtípusokra ajánljuk. Az Absolute Volume hajápoló rendszer két alappillére a búzafehérje és a B5 provitamin. A búzafehérje hajerősítő hatású, valamint tartást és fényt ad a hajnak, azáltal, hogy behatol a hajszálak szerkezetébe, ahol “felpumpálja őket”, így az addig lelapuló, fakó haj élettel teli és rugalmas lesz. A B5 provitamin kiváló hidratáló összetevő, ami optikailag dúsítja is a hajat azáltal, hogy megnöveli a hajszálak átmérőjét. Maximális volumenért használt őket rendszerben!

Nézzük meg közelebbről a termékeket:

Keune Absolute Volume sampon: a dús haj gyönyörű és már a hajmosásnál kezdődik! B5 vitaminnal gazdagon hidratálóm hajerősítő búzafehérjével pedig tartást biztosító Absolute Volume dúsító samponunk szépen megemeli a hajszálakat a hajtöveknél és anélkül biztosít dús hatást és tartást, hogy elnehezítené a hajkoronádat. Gyengéden tisztít, levegős hajat eredményez.

Keune Absolute Volume kondicionáló: a kondicionálók gyakran elnehezítik a hajat – főleg, ha nem jól választasz-, ez pedig az utolsó dolog, amire vágysz, ha nagy volumen a cél. Az Absolute Volume kondicionáló esetében nem kell emiatt aggódnod. Telt, dús hajat varázsol, ami puha és gazdagon hidratált, mindemellett pedig nem nehezül el, vagy lapul le. Használd minden hajmosás során a selymesen puha és fényes végeredmény érdekében.

KEUNE Pro tipp: Samponozás után mindig használj kondicionálót! Nincs kivétel! A sampon megnyitja a haj szerkezetét (a kutikula réteget), a kondicionáló pedig visszazárja azt. Ha kihagyod a kondicionáló lépést, akkor a hajad kutikula rétege nyitva magad, így hajad nem csak fakó lesz, de sérülékeny is.

Keune Absolute Volume Thermal Protector: ez a hővédő spray pont azt teszi, amit állít magáról – védi a hajat a hőtől. Legyen szó hajszárítóról, vagy hőformázó eszközökről, hajadnak biztosan nem esik bántódása. A benne található B5 provitamin szabályozza a haj nedvességtartalmát és egészséges egyensúlyát, így hajad puha és táplált lesz. A gondosan megkomponált búzafehérje keverék pedig még a haj belső rétegeit is megóvja a káros hő- és környezeti hatásoktól azáltal, hogy belülről erősíti szerkezetét. Pluszban még egy kis extra volumenizáló hatást is biztosít.

A fent említett 3 termékből már tökéletesen össze tudod állítani a volumennövelő hajápoló rutinodat. Azonban ha igazán látványos és tartós eredményt szeretnél, akkor használj volument és tartást adó formázókat is. Most ezekből ajánlunk néhány bestsellert:

Előkészítéshez – törölközőszáraz hajon- használ hajhabokat, volumenizáló előkészítőket.

Root Volumizer: a hajtőemelés mestere. Ez a könnyed hajtőemelő hab tökéletes választás, ha fókiuszáltan, a hajvöketnél szeretnéd megemelni a hajat. Csak fújd a tenyeredbe – hajhossztól függően kb. egy diónyi mennyiséget-, oszlasd el a hajtöveken és szárítsd be a hajat. 7-es tartást biztosít, de formulája annyira levegős, hogy nem nehezít el és még fényt is ad.

Soft Mousse: ha volumennövelés a cél, akkor a hajhabokról nem feledkezhetünk meg. A Soft Mousse egy olyan könnyed hajhab, amely 4-es tartást biztosít, ergo biztosan nem nehezíti el a vékonyszálú hajadat sem. Az eredmény puha és egészséges fényű haj, ami dús hatású. Ha ennél erősebb tartásra vágysz és normál hajad van, akkor választ a Strong Mousse hajhabot, ami már egy erősebb verzió. 7-es tartást ad és polimerei fixen is tartják a frizurádat.

KEUNE Pro tipp hajhabok használatához: Fontos, tudnod, hogy a hajhabokat elsősorban a hajtövek körüli területre szoktuk felvinni, de hajhosszon is használhatóak, ha extrább dúsítás a cél. Viszont ha lassabban szárítasz hajat, vagy nem vagy elég rutinos, akkor célszerűbb szakaszosan felvinni a hajhabot, mindig csak oda, ahol épp szárítod a hajat. Így elkerülheted, hogy mire az utolsó tincshez jutsz a hajhab beleszáradjon a hajba és “ropogós”, nehezen formázható lesz.

Thickening Cream: ez a hő hatására aktiválódó igazán telt érzetű, dús megjelenésű hajat biztosít, miközben 230 Celsius fokig hővedelmet is nyújt. Kiválóan alkalmas a teljes hajhossz volumenizálására, vékonyszálú haj esetében pedig “must have” termék.

Száraz hajra pedig bátran alkalmazz volumennövelő hatású hajtőemelő porokat, vagy száraz textúrázókat.

Volume Powder: szuper, dús hatás volumennövelő porunk segítségével. Szórj egy keveset ebből az ultra-finom porból a hajtövekre, majd rázd össze a hajadat, dolgozd bele és élvezd az azonnal dúsabb hatású frizurát. Ez a termék teljesen matt finisht ad.

Dry Texturizer: és ha már volumennövelés, akkor a hajhosszra is ráfér néha egy kis extra textúra. Ehhez kiváló választás a Dry Texturizer száraz textúrázó spray. Nemcsak volument, tartást és textúrát biztosít a hajhosszon, de még a felesleges olajokat is felszívja, így frissebb megjelenést kölcsönöz. Matt hatású finisht és 6-os tartást nyújt.

Ebből a hajformázó szortimentből aztán biztosan tudsz majd válogatni! A termékeket pedig rétegezni is tudod. Ami viszont fontos: NE rétegezz túl sok terméket, mert elnehezítheti a hajadat – főleg, ha vékonyszálú-, ennek következtében pedig előfordulhat, hogy látványos volumen helyett pont az ellenkező hatást éred el.

Írj hozzászólást

Kosár