hűségprogram

Vásárolj és gyűjtsd a Keune-Pontokat!
Webshopos vásárlóink hűségét szeretnénk megköszönni azzal, hogy megalakítottuk a Keune Klubot, mely egyedi ajánlatokat és azonnali kedvezményeket biztosít a tagoknak. Mindenki automatikusan Keune Klub tag lesz, aki a keunehungary.hu webáruházban regisztrál és online vásárol. A vásárlások után Kuene-pontotkat írunk jóvá Számodra!

Az összegyűjtött pontokat, ha elérted a 250 Keune-pont határt, akár már a következő vásárlás alkalmával is felhasználhatod, így jelentős összegeket takaríthatsz meg beváltásukkal! Sőt a hűségrendszerben résztvevőkre extra lehetőségek és különleges akciók is várnak!

Folyamatosan figyeld webáruházunk ajánlatait, mivel időszakonként extra pontgyűjtési promócióval, vagy dupla pontgyűjtéssel is kedveskedünk leghűségesebb vásárlóinknak, illetve akár olyan egyedi termék ajánlatokat is biztosítunk, melyet kizárólag pontjaiddal tudsz megszerezni.

100 FT = 6 PONT

Keune Klub hűségprogramunk rendkívül egyszerű! Minden bruttó 100 forintnyi költés után 6 Keune-pontot ajándékozunk, így például ha 1.000 forint értékben vásárolsz: 60 Keune-pontot szerzel.

FIZETÉS UTÁN JÓVÁÍRÓDIK

A Keune-pont jóváírása a fizetést követően történik, így amint lezárult a fizetés folyamata, a rendszer automatikusan regisztrálja a vásárlást és jóváírja a webshopos regisztrációdon a megszerzett pontjaidat.

A FIÓKODBAN TALÁLOD

A Keune-pontokat 2022. szeptember 1-jétől tudod gyűjteni. Összegyűjtött pontjaidat csak az áruházba történő bejelentkezés után tudod leellenőrizni. A jóváírt pontokat fiókodban követheted nyomon és csak webshopos vásárláskor érvényesítheted a kedvezményt, amikor beváltod.

PONTOK BEVÁLTÁSA

Amennyiben már 250 jóváírt Keune-ponttal rendelkezel, úgy megkezdheted azok kedvezményre váltását a keunehungary.hu webáruházban történő vásárláskor. A webáruház kosár oldalán a Keune-pont jelző csúszkát kell oda húznod, ahány pontot szeretnél beváltani.

Beváltáskor 1 Keune-pont 1 forintnak felel meg. A fizetendő összeg összesített értékénél láthatod, hogy a beváltott pontok a megrendelés eredeti összegéből levonásra kerültek, és aktuálisan milyen összeg kerül jóváírásra.

Érdemes folyamatosan visszatérned a www.keunehungary.hu webáruházba, hiszen rendszeresen kihagyhatatlan akciókkal,csak a pontokért megvásárolható kedvezményes termékekkel várunk vissza Téged!
Gyűjtsd tehát a Keune-pontot és vásárolj még olcsóbban!

KIGYŰJTÖTTÜK A LEGGYAKRABBAN FELTETT KÉRDÉSEKET

Kapok-e Keune-pontot a szállítási költségekre?
Nem, a vásárlói hűségpontok kizárólag a webáruházban megvásárolt termékek eladási értékei után járnak.

Kapok-e Keune-pontot az akciós termékek után?
Igen, Keune-pont az akciós termékek után is járnak.

Kapok-e Keune-pontokat azoknál a vásárlásoknál, melyeknél Keune-pontokat is felhasználok?
Igen, hűségpontokat a pontbeváltással járó megrendelés esetén is jóváírunk számodra.

A Keune-pontjaim felhasználhatók-e a termékek szállítással növelt értékének teljes beváltására?
Nem, a Keune-pont az esetleges szállítási költséget nem tartalmazó bruttó vásárlási értékből kerülnek levonásra, azonban a Keune-pontjaid értéke ilyen esetben fedezheti is az esetleges szállítási költséget.

A Hűségpontjaimat beválthatom-e úgy, hogy a megvásárolni kívánt termék árát egy az egyben kiváltom velük?
Igen, ebben az esetben csupán a csomag kiszállításának esetleges szállítási költségét kell fizetned. Amennyiben annyi Keune-pontod gyűlik össze, hogy a kiválasztott termékek bruttó értéke már ingyenes szállítást tesz lehetővé, akkor a csomag teljesen térítésmentesen érkezik meg hozzád.

Amennyiben vásárlásomnál kupont is beváltok, milyen összeg után kapom meg a Keune-pontjaimat?
Akár fix értékű, akár százalékos kupont váltasz be, a termékek kupon értékkel csökkentett összegének figyelembevételével írjuk jóvá Keune-pontjiadat.

Keune-pontjaim átválthatom-e készpénzre?
Nem, Keune-pontjaid kizárólag a keunehungary.hu webáruházban történő vásárlásaid során válthatod be a fizetési folyamat lezárásakor a vásárlási érték csökkentésére.

Érvényesség: Áruházunk fenntartja a jogot a fentiekben közzétett feltételek megváltoztatására.

Kosár