Hello Keune!

Ismerj meg Minket! Mi, a Keune-nél 1922 óta készítünk professzionális hajápoló termékeket, de többnek érezzük magunkat egyszerű gyártó cégnél. Minden velünk dolgozó szalonra a Keune család részeként tekintünk. Nem csak azért, mert mi magunk is családi vállalkozásként indultunk, hanem azért is, mert ez illik a stílusunkhoz. Amellett, hogy a Keune márkanév alatt csak kiváló minőségű termékeket gyártunk, fodrászok képzését is biztosítjuk, akik így mindig naprakészen ismerhetik meg a legújabb trendeket. Tartozz hozzánk Te is!

Minden így kezdődött…

Történetünk 1922-ben kezdődött, amikor egy amszterdami gyógyszerész, Jan Keune hajápoló termékek készítésével kezdett el kísérletezni. Keune rajongott a göndör hajért, így minden vágya egy olyan termék kifejlesztése volt, ami segítségével tartósan göndör fürtöket kaphatunk. Így született meg az első innovatív terméke, a dauervíz. Hatalmas siker lett és a termék rövidesen meghódította az egész világot, ezzel párhuzamosan pedig 1925-ben megalakult az alapító nevét viselő Keune Haircosmetics márka. A cég azóta is családi tulajdonban van, 2022-ben ünnepelte 100. születésnapját, ezzel méltán kiérdemelve a Holland állam kitüntetését és a “Royal Keune” címet. Minden Keune termék fejlesztése és gyártása Hollandiában, a cég laborjában és gyártósorain történik.

Küldetésünk van

Küldetésünk van, amely mellett teljes vállszélességgel kiállunk! Családi tulajdonban lévő vállalatként hiszünk abban, hogy óvnunk, védenünk kell bolygónkat, valamint felelősséggel tartozunk embertársainkért is. Ezt a “Keune Cares” fenntarthatósági programunkon keresztül tesszük. Tesszük mindezt nem csak magunkért, hanem Érted és a jövő nemzedékért is.

Fedezd fel a Keune Laboratóriumot!

A tudomány a vérünkben van. A Keune Laboratórium minden termékinnovációnk bölcsője. Itt lesz az álomból valóság, hiszen minden általunk gyártott termék a saját Keune Laborunkban készül. Szakértőink eltökéltségével képesek vagyunk olyan új termékeket tervezni és fejleszteni, melyek a legkülönbözőbb fogyasztói igényeket is tökéletesen kiszolgálják világszerte.

Személyre szabott hajápolás

A nők 81%-a egynél több hajproblémával rendelkezik, azonban mindössze 26%-uk talál olyan “minden az egyben” terméket, amely megoldást jelenthetne az összes hajproblémájukra és tökéletesen kiszolgálná igényeiket. A “Keune+Te” segítségével lehetőséget adtunk a fodrászoknak arra, hogy személyre szabott hajápoló termékeket készítsenek. Több mint 100 lehetséges kombinációval olyan megoldások világát hozzuk el Neked, amelyek segítségével megőrizheted hajad egészségét és szépségét.

Kosár