KEUNE Cleanse Mist és Revive Balm: fémneutralizáló és kötéserősítő-színvédő szalonkezelés két egyszerű lépésben

Innovatív újdonságokkal debütált a KEUNE 2024-ben! 

Megérkezett a Cleanse Mist fémlerakódás eltávolító, neutralizáló spray-je és a Revive Balm kötéserősítő-színvédő hajban hagyható ápolója. Szupergyors szalonkezelés 2 egyszerű lépésben. Az eredmény pedig tökéletes színeredmény és egészséges haj! Mutatjuk hogyan:

Innovatív termékek, piacvezető technológia

Ismerd meg a Cleanse Mistet: tiszta vászon a kreativitásodhoz

A Cleanse Mist egy olyan professzionális felhasználásra fejlesztett spray, amely eltávolítja a hajban esetlegesen fellelhető fémes larakódásokat, ezáltal minden vegyszeres eljárást hatékonyabbá tesz, biztosítva, hogy a legjobb színeredményt érjük el és elkerülhessük a hajvégi töredezést. Ha tökéletes alapot szeretnél a hajfestéshez akkor ez a Te terméked!

A Cleanse Mist előnyei:

• Eltávolítja a fémlerakódások 86%-át* mindössze egy alkalmazás során.

• Tökéletes színeredményt nyújt és megelőzi a hajvégi töredezést

• Bármely Keune hajfestő-, színező- vagy szőkítő termékekkel használható, de más márkák termékeivel is kombinálható

• Használata egyszerű, csak a hajra kell fújni a vegyszeres eljárás előtt

• Vegán és állatkísérlet-mentes

* Műszeres teszt alapján. Cleanse Misttel+vegyszeres eljárással+After Color samponnal kezelt hajon, melyen rezes lerakódások voltak jelen.

Miért van rá szükség? A haj károsodását és töredezését a hajszálban felhalmozódott fémek is okozhatják. A festés, szőkítés vagy balayage bonyolult folyamataira akár ezek a fémek is reagálhatnak, és váratlan színváltozást okozhatnak.

A Cleanse Mist fő hatóanyaga:

Kelátképző molekula

Amikor a hajban lévő fém kölcsönhatásba lép az oxidatív összetevőkkel a festés és a világosítás során, az közvetlenül befolyásolhatja a színeredményt és károsíthatja a hajat.

A Cleanse Mist kelátképző molekulája megfogja és semlegesíti a haj belsejében lévő fémeket még a vegyszeres szolgáltatás előtt. Az eredmény: valódi tónusú, élénk színek és kevesebb hajkárosodás. (Csak professzionális használatra.)

Használata: Fújd a Cleanse Mistet száraz hajra és hagyd, hogy megszáradjon. Ez nagyjából 3-5 perc. Míg a termék dolgozik és semlegesíti a hajban található fémeket, keverd ki a formuládat.

Ismerd meg a Revive Balmot: megoldás hajtöredezésre és színfakulásra

Lépj szintet a vegyszeres szolgáltatások utáni kezelésekben szuper gazdagon tápláló és hajerősítő hatású Revive Balm hajban hagyható ápolóval! Hatékonyan állítja helyre a hajkárosodást és jelentősen meghosszabbítja a festett hajszín élettartamát, ugyanakkor nem nehezíti el még a vékonyszálú hajat sem. Kétfajta kiszerelésben elérhető: 150 ml (professzionális felhasználásra) és 50 ml (viszonteladásra, otthoni felhasználásra)

A Revive Balm fő előnyei:

• Helyreállítja a hajkárosodás 73%-át**

• Megőrzi a hajszín 95%-át akár 5 héten át***

• Hatását hosszan fejti ki, még a száraz hajban is dolgozik

• 230 Celsius fokig hővédelmet nyújt

• 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz

• Vegán és állatkísérlet-mentes

** Műszeres teszt alapján. Szőkített hajon 3x Revive Balm alkalmazást követően.

*** Műszeres teszt alapján, melyet Tinta Color 7.46RI árnyalattal festett hajon végeztünk, majd Vital Nutrition samponnal + Revive Balmmal kezeltünk.

A Revive Balm hatóanyagai:

Kapszulába zárt panthenol

Intenzíven hidratálja a hajat még a hajszárítást követően is, köszönhetően az egyedülálló szállítórendszernek, amely fokozatosan juttatja el a hatóanyagokat a hajszálakba. Akár 20-szor hatékonyabb, mint a hagyományos panthenol*, mély és tápláló hidratálást biztosít.
* A panthenol ellátó/gyártó kutatásai alapján.

Hajújraépítő technológia

Mélyen behatol a haj belsejébe, hogy helyreállítsa a haj sérüléseit és új kötéseket hozzon létre belülről. Eredményeképpen a sérült haj állapota szignifikánsan javítható és a sérülés nagy része helyreállítható.

Színvédő “pajzs” technológia

Helyreállítja a haj védőrétegét, hogy rögzítse a színpigmenteket és lassítsa a színfakulást. Mivel az egészséges, kevésbé pozórus haj jobban megtartja a pigmenteket, így a hajszín élénk és hosszú ideig tartós lesz.

Használata: Törölközőszáraz hajra vidd fel a Revive Balmot. 2-3 pumpálásnyi elegendő, de a pontos mennyiség függ a hajhossztól és a haj mennyiségétől. Gyengéden dolgozd bele az egész hajhosszba, kerülve a hajtöveket.

PRO TIPP: Ajánld vendégeidnek otthoni használatra a Revive Balm 50 ml-es kiszerelését, így elkerülheti a hajvégi töredezést és megóvhatja hajszínét a fakulástól egészen a következő időpontjáig.

Írj hozzászólást

Kosár