1922 by J.M.KEUNE – megérkeztek a KEUNE férfi termékei

Klasszikus értékek, modern stílusok. Új férfi hajápoló és hajformázó termékek érkeztek kínálatunkba: bemutatkozik az 1922 by J.M.KEUNE, amely férfiak számára kifejlesztett samponokkal, kondicionálókkal, hajformázó waxokkal, pomádékkal, valamint arcszőrzetápoló termékekkel debütál immáron Magyarországon is.

A patikus öröksége

Az 1922 by J. M. Keune márka tisztelgés a márka alapítója – Jan Keune patikus – előtt, aki nem félt megvalósítani álmait és egy valódi családi vállalkozást indított el, ahol már unokája vezeti a cégbirodalmat, de még mindig ízléses és sokszínű megjelenést biztosít a férfiaknak.

A női hajápolók mellett már 1922-ben elindult a férfi haj- és szakállápolási termékek fejlesztése a KEUNE kis amszterdami patika-laboratóriumában, amely idővel grandiózus gyáregységgé nőtte ki magát. Az elmúlt 100 évben a KEUNE Haircosmetics 70 országban vetette meg a lábát, és nagy sikerre vitte a férfi haj- és arcszőrzetápoló termékvonalát is.

Kiválóan harmonizáló összetevők

Fejlesztőmérnökeink elsődleges célja, hogy frizurádból és szakállad minőségéből a lehető legjobbat hozza ki. A kreatin, vadkender és más értékes hatóanyagok kombinációja kifejezetten a férfi hajra és szőrszálakra lettek kifejlesztve. Használatuk egyszerű, kellemes és illatuk igazán férfias.

Az összetevők közül kiemelkedő a kreatin nevű molekulalánc, mely egy magas nitrogéntartalmú, négy szénatomos szerves sav. Alapvető szerepe a sejtek energiaellátása, és a szervezetben aminosavak (arginin, glicin és metionin) felhasználásával képződik. Mélyen bejuttatva a haj- és szőrszálakba újjáépíti, megerősíti és hidratálja azok belső szerkezetét.

További meghatározó összetevők amiket megtalálhatsz az 1922 by J.M. Keune férfi haj- és szakállápolókban: kannabisz, bambuszkivonat, mentaolaj, biotin, B5 provitamin, vörös ginseng, cink-pirit (gombás korpa elleni készítményben), mandula-, kókusz-, avokádó- és barackmagolaj; méhviasz.

Teljesedj ki vagy váltogasd a stílusokat! 

Az 1922. by J. M. Keune haj- és szakállápolóival fenntarthatod, kialakíthatod vagy váltogathatod a megjelenésedet akár napközben is! Alakítsd ki a férfias napi rutint, és légy mindig ápolt!

Manapság teljesen átalakultak a fogyasztói szokások a szépségápolási területen, másként tájékozódunk és könnyebben elsajátítjuk egy-egy stílus saját kezű kialakítását. 

Ismerd meg a termékkínálatot:

Férfi samponok fejbőrprobléma és hajtípus szerint:

  • Deep-Cleansing: mélytiszító sampon zsíros fejbőrre és terméklerakódások ellen
  • Purifying: korpásodás elleni sampon
  • Fortifying: hajnövekedést serkentő sampon gyenge, erőtlen hajtípusra. Emellé mindenképpen ajánljuk a Fortifying lotion hajnövekedést serkentő fejbőrápoló szérumot, amely eukaliptusz-, vörös ginzeng-, koffein és biotin tartalmának köszönhetően intenzíven táplálja a hajhagymákat. 
  • Refreshing: frissítő hatású általános sampon
  • Essential: 3az1-ben sampon, amely tisztítja a hajat, az arcszőrzetet és tusfürdőként is bátran használható

Hajkondicionálók:

  • Essential: 2az1-ben haj- és szakáll kondicionáló. Kannabiszmag- kivonatban és kreatinban gazdag, amelyek táplálják, erősítik a haj- és szőrszálak szerkezetét.
  • Refreshing: frissítő hatású kondicionáló mely tökéletes kiegészítője a Refreshing samponnak. Bors- és fodormenta-kivonatának köszönhetően intenzíven frissíti és stimulálja a fejbőrt; kreatin tartalma és kannabisz-kivonata pedig hidratálja a hajszálakat.

Természetesen hajformázók széles választéka is elérhető kínálatunkban. Találd meg nálunk a tökéletes férfi hajformázó waxot, vagy pomádét. Engedd meg, hogy bemutassuk az 1922 by J.M.KEUNE hajformázó kínálatát:

???? Matte Measure – közepes erősségű, matt hajformázókrém, amely bármikor újraformázható. Tartás: 10/6 Fény: 10/2 Avagy a tökéletes matt hatású wax!

???? Premium Clay – matt hatású, agyaggal dúsított wax. Kannabisz- és kreatin- és Omega-3 tartalmának köszönhetően hidratálja és erősíti a hajszálakat. Tartás: 10/7 Fény: 10/2

???? Moldable Clay – kreatinnal dúsított, agyagtartalmú wax erős tartással és teljesen matt finish-sel. Tartás: 10/8 Fény: 10/2

???? Premier Paste – matt hatású, extra-erős tartású klasszikus wax, mely egész nap textúrát és volument biztosít a frizurának. Tartás: 10/10 Fény: 10/2

???? Strong Hold wax – Végtelenül erős tartás, fényes finish. Kreatin tartalmának köszönhetően a haj egész nap tart. Tartás: 10/7 Fény: 10/8

???? Original Pomade – erős tartású, extrafényes hajpomádé, melyet már 100 éve tökéletesítünk, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat nyújtja. Tartás: 10/7 Fény: 10/10

100 éves tapasztalat és termékfejlesztés minden termék mögött.

Két különleges hajformázó is helyet kapott a szortimentben: az első a Tough Texture matt hatású, volumennövelő- textúrázó spray, mely segítségével vagány, rendezetlen frizurákat tudsz alkotni, miközben dús hatást biztosítasz hajadnak. Rétegezhető, illetve használható száraz és nedves hajon egyaránt, így valódi szabadságot kínál bármilyen stílusról is legyen szó! (Tartás: 10/6 Fény: 10/2) A második extrább termékünk a Tinted Dust, amely egy hajtőemelő púder. Ideális a hajtövek precíz megemelésére. Enyhe barna színezete és matt hatása biztosítja, hogy láthatatlan maradjon a hajon és ne hagyjon nyomot maga után.

Egy klasszikus, jolly joker terméket is beillesztettünk a kínálatba. Ez nem más, mint a Classic Gel klasszikus hajzselé, mellyel nem lőhetsz mellé. Ezt a hagyományos hajzselét rövidtől a félhosszú hajig ajánljuk. Használható waxszal vagy más hajformázóval együtt. Kannabisz- és kreatin tartalmának köszönhetően hidratálja és erősíti a hajszálakat. A hozzáadott fehérje és Omega-zsírsav pedig táplálja a hajszálakat. Mind a tartás, mind a fény tekintetében kimaxoltuk! Tartás: 10/10 Fény: 10/10

Arcszőrzetápoló terméksorozatunk egy bajusz- és szakállbalzsamból, egy könnyed, arcszőrzetápoló olajból, valamint egy hidratáló borotválkozókrémből áll, így akkor is kiváló választás lehet számodra az 1922 by J.M.KEUNE márka, ha arcszőrzeted ápolására keresel prémium minőségű, holland gyártású termékeket.

A sort pedig a termékvonal ikonikus illatát megtestesítő kölnivel zárjuk, amely kiváló választás minden stílusos, érett férfi számára.

Találd meg stílusodat és a hozzád illő 1922. by J.M. Keune férfi termékeket, válogass kínálatunkban kedvedre!

Írj hozzászólást

Kosár