KEUNE Confident Curl, magabiztos göndör tincsek

2023 szeptemberében debütált a KEUNE legújabb hajápoló termékcsaládja, a Confident Curl melyet kifejezetten hullámos és göndör hajra fejlesztettünk ki. De miben más ez a termékcsalád, mint bármely más göndör hajra való ápoló rendszer? A Confident Curl olyan hiánypótló hajápolókból áll, melyeket hullám- és göndör hajtípus szerint diverzifikáltunk, így pontosan azt nyújtják, amire az adott hajtípusnak szüksége van.

Nem minden göndör hajtípus egyforma!

Tudtad, hogy számos hullámos és göndör hajtípust különböztetünk meg a nagyon finom, laza hullámoktól kezdve az intenzíven göndörödő, vastag szálú afro hajig. Hajápoló rutinod akkor lesz igazán hatékony, ha helyesen határozod meg a hajtípusodat, illetve azt, hogy pontosan milyen hullámtípussal rendelkezel. Ehhez nyújt segítséget számodra az alábbi ábra, ahol az 1-es kódot viselő teljesen egyenes hajtípustól a 4C kóddal ellátott leginkább göndörödő hajig minden hullámos- és göndör típust megtekinthetsz.

Hogyan határozd meg, hogy Te milyen típus vagy?

Először is nedvesítsd be a hajadat és figyeld meg, hogy törölközőszáraz hajad milyen formára szárad. Ne dörzsöld, ne fésüld ki és ebben az esetben ne is használj semmilyen extra terméket. Azzal tudod még elősegíteni egy picit a hullámok formába rendeződését, hogy óvatosan felfelé nyomkodod a hajadat a tenyered segítségével. Elképzelhető, hogy a folyamat végére több hullámtípust is felfedezni vélsz a hajadban, ebben az esetben válaszd ki a hajadra leginkább jellemzőt a fenti ábra segítségével. Ne aggódj, hoztunk pár képet, amely segítségedre lehet:

Hullámos haj: 2-es típusok

S-formájú íveket tartalmaz, jellemzően vékonyabb szálú, de lehet durvább tapintású is. 

Göndör haj: 3-as típusok

A “tipikus” göndör hajtípusok lehetnek lazábban, vagy intenzíven göndörödőek, azonban egy jellemző biztosan igaz rájuk: ezek a hajtípusok hajlamosak a szöszösödésre és gyakran szárazak, durva tapintásúak. Mutatunk pár példát:

Afro haj: 4-es típusok

Ez a leggöndörebb hajtípus, amely általában nagyon száraz, szerkezete “szivacsos”. További jellemzőjük, hogy hajmosás után, száradás közben ezek a hajak “összemennek”, látványosan csökken a hajhossz.

Tudtad, hogy a Föld lakosságának nagyjából 55-65%-a rendelkezik hullámos, vagy göndör hajjal? Ha Te is közéjük tartozol, akkor engedd meg, hogy bemutassuk a Confident Curl termékcsaládot!

KEUNE Confident Curl

Amit a Confident Curl termékek ígérnek:

  • 90%-kal kevesebb hajtöredezés
  • azonnali 24 órás párataszító hatás akár 90%-os páratartalomig
  • 100%-ban állatkísérlet-mentes, vegán formula 96%-ban természetes hatóanyagokkal
  • szilikonmentes, valamint SLS/SLES szulfátmentes
  • Confident Curl kínálatunkban minden göndör hajtípusra megtalálod a megfelelő ápolót a finom 2A hullámoktól egészen a 4C afro hajtípusig
  • Nem tartalmaz szárító hatású alkoholt, valamint ásványi olajokat

Confident Curl ápolók

A termékcsalád összesen 6 termékből áll, melyek közül 3 – a Confident Curl sampon, kondicionáló és maszk- minden hullámos és göndör hajtípusra használható 2A-tól 4C típusokig. Ezen kívül 3 különböző hajban hagyható ápoló is színesíti a szortimentet, melyeket már a hajtípusodnak megfelelően kell megválasztanod attól függően, hogy hullámos (2A-2C), göndör (3A-4A), vagy afro (3C-4C) hajjal rendelkezel. (Mint láthatod, a besorolásban van némi átfedés, aminek az az oka, hogy a 3C és 4A típusok esetében előfordulhat, hogy egyel intenzívebb, vagy éppen gyengébb ápolót fognak jobban kedvelni.)

KEUNE Confident Curl Low-Poo sampon: gyengéden tisztító sampon hullámos és göndör hajra, amely nem csak tisztít, hanem hatékonyan hidratál is, így biztos lehetsz abban, hogy samponozás közben sem fosztos meg hajadat természetes olaj- és nedvesség tartalmától. Minden hullámos- és göndör hajtípusra (2A-4C).

KEUNE Condifent Curl kondicionáló: egy intenzíven hidratáló és tápláló kondicionáló, amely puha és fényes hata eredményez, miközben csökkenti a szöszösödést. Minden hullámos- és göndör hajtípusra (2A-4C). Használd minden hajmosás alkalmával!

KEUNE Confident Curl hajpakolás: gazdag, mélyreható hidratálást nyújtó ápoló kezelés, amely shea vajjal táplálja a száraz, vízhiányos tincseidet. Az eredmény: selymesen puha haj, amely könnyen kezelhető és formázható. Minden hullámos- és göndör hajtípusra (2A-4C). Használd heti 1-2 alkalommal – a hajmosások számától függően- a kondicionáló kihagyásával, vagy azelőtt. 

KEUNE Confident Curl Leave-in 2A-2C: hullámos hajra (2A-2C) való hajban hagyható ápoló, amely puha és fényes, valamint rugalmas hullámokat eredményez, miközben volument ad, csökkenti a szöszösödét és könnyed tartást is biztosít, hogy frizurád tartós legyen.

KEUNE Confident Curl Leave-in 3A-4A: göndör hajra (3A-4A) való hajban hagyható ápoló, amely selymesen hidratált, szépen definiált göndör fürtöket eredményez. Kókuszolajjal dúsított gazdag formulája ápol, valamint teljes kreatív szabadságot biztosít számodra a hajad formázáshoz.

KEUNE Confident Curl Leave-in 3C-4C: afro hajra (3A-4A) való hajban hagyható ápoló. Gazdagon tápláló olajokat tartalmazó formulája megzabolázza még a legdurvább afro hajat is, szépen göndörödő tincseket eredményezve.

Most nézz meg pár előtte- utána fotót és bizonyosodj meg a termékcsalád hatékonyságáról:

Hullámos hajon

Göndör hajon

Felkeltettük érdeklődésedet? Akkor ide kattintva megtalálsz minden KEUNE Confident Curl ápolót!

Írj hozzászólást

Kosár