Helló KEUNE!

ÜDVÖZLÜNK A FENNTARTHATÓ ÉS GAZDASÁGOS PROFESSZIONÁLIS SZALONTERMÉKEK VILÁGÁBAN!

A KEUNE küldetése, hogy hajunk ragyogó és csodásan vonzó legyen! A hollandiai székhelyű családi vállalkozás története egészen 1922-ig nyúlik vissza, idén ünnepelte 100. születésnapját. Jan Keune amszterdami gyógyszerész – a cég alapítója- rajongott a göndör hajért, és szerette volna, ha minél több hölgy csinos kis hullámokkal lenne sikkesebb. Ennek révén született meg a saját fejlesztésű dauervize, mely rövid időn belül meghódította a világot! 

1925. óta KEUNE Haircosmetics néven fejleszti, gyártja és forgalmazza innovatív hajápoló termékeit immár több mint 80 országban, 10 000 fodrászat és több millió lakossági felhasználó számára. 

5 dolog, amiben más ez a márka! Avagy erre számíthatsz, ha a KEUNE mellett kötelezed el Magad:

1. Az egyénekre, személyiségekre fókuszálunk

Számunkra elsődleges, hogy mindenki jól érezze magát a bőrében, legyen szó vásárlóinkról, partnereinkről, vagy kollégáinkról. 

2. Környezettudatosan gyártunk, tudatosan csomagolunk

Elkötelezetten védjük bolygónkat, ezért teljes energia- és vízgazdálkodásunkat a fenntarthatóság vezérli. Termékeink összetevői egyre nagyobb részben természetes anyagok. Csomagolásunk egyszerű és újrahasznosítható, így is csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

Természetesen nem tesztelünk állatokon, támogatjuk a vegán életmódot, és megalkottunk egy 100%-ban vegán termékcsaládot is!

3. Hiszünk a személyre szóló hajápolásban

Tisztában vagyunk azzal, hogy a nők 81%-a küzd legalább egyfajta hajproblémával, azonban alig 26%-uk talál olyan terméket, amivel problémájuk megoldódhatna, és lassan belefáradnak a folyamatos kísérletezésbe. A KEUNE oktatási programja révén fodrászaink lehetőséget kapnak arra, hogy minél professzionálisabban segítsenek vendégeiknek abban, hogy a kívánt eredményt elérjék.

4. Hozd ki a maximumot szalonodból!

Azon dolgozunk már közel 100 éve, hogy segítsük a fodrászszalonok fejlődését, motiváljuk a szakembereket, és növeljük a bevételeiket. A KEUNE-nél minden lehetséges módon a rendelkezésedre állunk: csodás megjelenésű termékekkel, innovatív oktatással, világméretű marketinggel és széleskörű szalontámogatással segítünk abban, hogy a legtöbbet tudd kihozni szaktudásodból! 

5. Varázslat a tubusban

A KEUNE Color hajfestő család használatával mindent megadhatsz vendégeidnek amire csak vágynak! A csodálatosan élénk és ragyogó hajszíneket a gazdagon krémes, volumenizáló porral és selyemproteinnel dúsított hajfestékkel könnyedén elérheted anélkül, hogy a haj egészségét veszélyeztetnéd. A Tinta Color termékcsalád 100%-ban őszfedő, hosszantartó élénk színeket biztosít, alapja pedig egy kókuszdió-kivonatot tartalmazó krém, amely megvédi a fejbőrt az elszíneződéstől. Mesés, krémes textúrája könnyen keverhető és védi a hajat festés során. Tinta Color termékeinket a Hármas Színvédő Technológiánk teszi igazán hatékonnyá:

  • UV védelem: UV szűrővel óvja a hajat a káros UV sugárzástól és fakulástól.
  • LP300 színstabilizátor: A Tinta Cream előhívó LP300-at tartalmaz, ami elősegíti, hogy a pigmentek jobban a hajba épüljenek, valamint megvédi a haj szerkezetét festés közben. Eredménye hosszantartó hajszín.
  • Selyem fehérje: A selyem fehérje ápolja és helyreállítja a sérült, festett hajat. Hosszan tartó, vibráló színeket eredményez, mivel a pigmenteket mélyen a hajba zárja. Használatát követően haj érezhetően jobb állapotú.

Írj hozzászólást

Kosár