MEGOLDÁS HAJHULLÁSRA

Hajhullás kezelése professzionális szalontermékekkel

Hajhullás gyakorlatilag minden betegség után előfordulhat. Normális hajhullásnak tekinthető a terhesség utáni, illetve gyakori a menopauza idején is, de megkülönböztetünk szezonális hajhullást is például az őszi-téli időszakban. A Derma Activate egy olyan professzionális hajápoló termékcsalád, melyet az idén 100 éves holland KEUNE márka fejlesztett ki kifejezetten a hajhullásra

Három hajápolót találunk ezen a területen: a Derma Activate sampont, lotiont és dúsító spray-t, melyeket kifejezetten érzékeny fejbőrre és ritkuló hajra ajánlunk. Ezek a termékek esszenciális ásványi anyagokat és H-vitamint tartalmaznak, amelyekkel kiválóan kezelhető a kezdeti hajhullás, de akár kúraszerűen megelőzésre is alkalmazható. Ezen túlmenően a B5 provitaminnal, selyemproteinnel és polimerekkel ápolják a hajat, mely így könnyebben kifésülhető. 

A Derma Active Lotion egy intenzív gyógyító kezelést nyújt a fejbőrnek, hála az egyedi fejlesztésű “Rejuvenator Technológiának”. Apró liposzóma molekulák szállítják a hatóanyagokat, a hajszálak legmélyére és ott fokozatosan fejtik ki regeneráló hatásokat. A koffein serkenti a vérkeringést, a takanal nevű innovatív összetevő pedig aktiválja a sejtek anyagcseréjét. 

Írj hozzászólást

Kosár