KEUNE After Blonde Treatment – elengedhetetlen kezelés szőkítés után

A szőkítés minden esetben sokkolja a haj szerkezetét, hiszen eltávolítja a pigmenteket belőle. Egy ilyen intenzív beavatkozás mindig intenzív utókezelést igényel. 

Szerencsére a Keune szőkítőrendszere, az Ultimate Blonde tartalmazza azt az egyedi fejlesztésű hajszerkezet-erősítő összetevőt, amit Bond Fusernek neveztünk el. (Pont emiatt ezeket a termékeket nem ajánlott a KEUNE Bond Fusion kötéserősítő kezelésével együtt használni, hiszen a termékek már tartalmaznak kötéserősítő technológiát.) A Tinta Color 3000 Ultra Blonde hajvilágosító termékcsalád 4 festéke pedig szintén több hajszerkezet óvó összetevőt foglal magában: selyemproteint, egyedi fejlesztésű UV-védőt, melynek a neve: Solamer, és egy szintén egyedi innovatív anyagot, az LP300 színvédőt, mely kivételesen hosszú ideig tartja a hajszál mélyén a pigmenteket.

Ha már egy ilyen összetett és hatékony szőkítési rendszerrel dolgozunk, érdemes minden szinten kimaxolni, vagyis a lehető legtöbbet kihozni belőle, hogy vendégünk elégedetten távozzon. Ebből a célból fejlesztettük ki az Ultimate Blonde After Blonde Treatment szőkítés utáni kezelést.

Minden vegyszeres folyamat után használjuk a kizárólag professzionális felhasználásra szánt After Color színmegőrző sampont, viszont szőke haj esetében ezt követően – az After Color Balzsam helyett- jöhet az After Blonde Treatment szőkítés utáni kondicionáló, mely elengedhetetlen tagja egy szalonnak, hiszen:

  • intenzív ápolást nyújt az igénybevett hajnak
  • újraépíti a haj szerkezetét (Bond Fuser technológiával)
  • védőréteget képez a hajszálakon
  • puha, ragyogóan fényes, valamint tartósan kondicionált hajat eredményez

500 ml-es, praktikus pumpával ellátott csomagolásban kapható.

Kinek ajánljuk? Minden olyan vendégednek a haján alkalmazhatod, akiknek szőkítetted a haját és úgy érzed, hogy extra táplálásra és védelemre van szüksége. Valamint akár minden szőkítéssel járó szalonszolgáltatás mellé ajánlhatod az After Blonde kezelést. Vendégeid garantáltan elégedetten fognak távozni a szalonból.

Használata: vidd fel a törölköző száraz haj teljes hosszára, hagyd hatni 1-3 percig, majd öblítsd le.

Otthoni hajápolásra ajánljuk bátran a meleg, arany árnyalatra a Blonde Savior termékcsaládot, illetve a hamvasabb árnyalatok megőrzésére a Silver Savior termékcsaládot.

Írj hozzászólást

Kosár