Helló Győr! So Pure bemutatórendezvény

2023. május 15-én a KEUNE So Pure ammóniamentes festőrendszer és “minden mentes” hajápoló bemutató Győrbe látogatott, ahol a Famulus Business Hotelben került megrendezésre egy nívós termékbemutató rendezvény a természetesség és a fenntarthatóság jegyében. Erről készítettünk Nektek egy rövid összefoglalót.

Az termékbemutató rendezvény keretein belül Fazekas Gábor és Róder Dorina három modell frizuráján keresztül mutatta be a So Pure termékcsalád hatékonyságát. Minden modell haja So Pure ammóniamentes hajfestékekkel és KEUNE Semi Color ammóniamentes hajszínezőkkel készült, ápoláshoz pedig a a szintén So Pure névre keresztelt szilikonmentes (és szulfátmentes samponokra építő), vegán, állatkísérlet-mentes termékeket használtuk.

A bemutató során nagy hangsúlyt fektetünk az alábbi üzenetre: a So Pure ammóniamentes termékeinek minden szalonban helye van, ugyanakkor természetesen ez nem azt jelenti, hogy le kellene cserélned a meglévő termékszortimented. A So Pure hajfestékcsalád kiváló kiegészítés lehet a meglévő hajfestékeid mellé, mely segítségével ki tudod szolgálni az érzékenyebb hajbőrű vendégeidet, valamint a tudatosan ammóniamentes termékeket kereső vendégkörödet. Tehát a So Pure egyfajta rétegtermék, a szó legjobb értelmében. Neked pedig jó szakemberként feladatot az is, hogy prémium szolgáltatásaidat ammóniamentes kivitelben is biztosítsd az arra érzékenyek számára.

Miért van szükség ammóniamentes hajfestékekre?

Erre a kérdésre már részben meg is adtuk a választ. A vendégek körében sajnos egyre több allergiás reakció alakul ki, egyre többen lesznek érzékenyek az ammóniatartalmú festékekre. Ez különösen igaz azokra, akik rendszeresen festetik a hajukat. Emellett pedig egyre tudatosabbá is válnak a vendégek, megismerik a hajukat, utánajárnak a termékeknek és igyekeznek kíméletes megoldásokhoz nyúlni, ha hajfestésre kerül a sor. Ezt figyelembevéve elmondhatjuk, hogy az ammóniamentes termékeknek helyük van a piacon. A So Pure hajfestékek rendkívül széles színválasztékban elérhetőek és 100%-os őszfedőképességgel rendelkeznek, így biztos lehetsz abban, hogy nem kell kompromisszumokat kötnöd a termékeink használata során.

A So Pure termékcsalád négy fontos alappillére:

 • ammóniamentesség
 • kíméletes, de tápláló formula (kókuszdió-kivonat, argánolaj, fitokeratinok keverékével)
 • tartós színeredmény
 • aromatikus élmény (jázmin és szantálfa illóolajok isteni illatával)

Ezeknek az alapelveknek köszönhetően a So Pure mindamellett, hogy maximálisan kielégíti a legérzékenyebb vendégek igényeit is, még a fodrász számára is kellemes élményt nyújt.

So Pure hajfestékekkel pedig bármi lehetséges! Alkalmakható szín a színben hajfestéshez, karakterváltáshoz, sötétítéshez, valamint őszfedés és tonizálás esetén egyaránt.

Lássuk a modelleket!

Győrbe is három modellt vittünk. Az akár 100%-os őszfedőképességet egy nagy százalékban őszülő modellen mutattuk be, majd színpadra vittünk egy intenzív vörös hajszínt – Róder Dorina személyes kedvencét-, valamint egy natúr hajra készült természetes hatású melír technikát is, így kiemelve a So Pure ammóniamentes hajfestőrendszer valódi sokoldalúságát. 

Szó esett az ún. “duál” technikáról, valamint a Semi Color hajszínező szortimentről is mégpedig azért, mert ezek kéz- a kézben járnak a So Pure hajfestékekkel. Duál technikák esetében a hajtöveknél tartós hajfestéket, a hajhosszon pedig hajszínezőt használunk. A Semi Color hajszínező termékcsalád ammóniamentes, ám nem biztosít olyan szintű őszfedést, mint a So Pure, előnye azonban az, hogy látványos fényt ad a hajnak. Így tehát a So Pure ammóniamentes festékekkel kombinálva célszerű úgy dolgozni, hogy So Pure hajfestéket használsz őszfedésre, majd a hajhosszra Semi Color hajszínezőt. 

Végül kiemeltük a festés utáni kezelések, a KEUNE After Color Program fontosságát, mely segítségével az elkészült munkák igazán tartósak lehetnek, ragyogó és magasfényű színeket eredményezve.

KEUNE So Pure hajápoló rendszer

Nem csak a hajfestékek, de a So Pure “mentes” hajápolók is a fenntarthatóság jegyében készülnek, így tökéletesen egészítik ki a So Pure hajfestőcsaládot otthoni hajápoló szortimenttel. De mik a So Pure “mentes” hajápolók előnyei:

 • Minimum 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz
 • Karbonsemleges gyártási folyamattal állítjuk elő
 • Gluténmentes
 • Szilikonmentes
 • Vegán
 • Szulfátmentes samponokat tartalmaz
 • Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat (kivéve: Cool hamvasító)
 • Csökkentett műanyagfelhasználású csomagolás
 • Újratölthető rendszer
 • Állatkísérlet-mentes

A So Pure hajápolók négy hajtípusra, illetve 4 hajproblémára jelentenek megoldást: 

 • Cool – hamvasító
 • Polish – szöszösödésgátló, fényt adó termékek párataszító hatással, száraz hajra
 • Restore – nedvességhelyreállító, hidratáló
 • Clarify – mélytisztító termékek a városi szennyeződések ellen és zsíros fejbőrre

Írj hozzászólást

Kosár