Professzionális hajápoló tippek otthonra

Lépj szintet a hajápolásban! Legfrissebb cikkünkben olyan hajápoló termékeket mutatunk be a KEUNE kínálatából, melyekkel növelheted az otthoni hajápoló rutinod hatékonyságát. Ezek az innovatív otthoni ápolók egyedi megoldásokat adnak minden hajtípusra, segítségükkel látványosan javulhat hajad állapota. Cikkünk végén pedig extra tippeket is találsz, melyek segítségével igazán professzionális lehet a rutinod.Hozd ki hajadból a maximumot! Mutatjuk hogyan:

  1. Lumi Coat – azonnal fényesebb és simább haj

Ismerd meg innovatív, egyedi fejlesztésű Lumi Coat hajápoló termékeinket, melyek forradalmasítják a hajápolás világát! Laboratóriumban fejlesztett hajszálsimító technológiával azonnal javítják a sérült, töredező haj állapotát és védőréteget hoznak létre a hajszálak felületén, így selymesen puha és látványosan fénylő hajat eredményezve. Akár 91%-kal hidratáltabb és kétszer simább haj! A termékcsalád tartalmaz egy kifejezetten normál és vékony szálú hajra kifejlesztett sprayt, valamint egy vastag szálú hajra ajánlott hajban hagyható krémet, így biztosan megtalálod a számodra leginkább megfelelő formulát!

Használata: használd minden hajmosás után, törölközőszáraz hajra fújva (a spray esetében), vagy szintén törölközőszáraz hajhosszba beledolgozva (a krém esetében), majd szépen átfésülve a hajon. Fókuszálj a hajhosszra, került a hajtöveket! Végül száríts bele a hajadba!

  1. Miracle Elixir Spray – keratinos, hajszerkezet-erősítő spray

80%-kal kevesebb hajtöredezés, kétszer puhább haj! A KEUNE Miracle Elixir hajszerkezet erősítő kezelésével lehetséges! Ez a mélyen tápláló és helyreállító szalonkezelés szuper választás sérült, igénybevett hajra. A kezelés során a vendég hajtípusának tökéletesen megfelelő hajpakolásba helyeznek Miracle Booster koncentrált keratin ampullákat, így személyre szabott hajszerkezet- erősítő szolgáltatást nyújtva. De miért jó ez, ha szalonkezelés? Mert van otthoni ápolója, a Miracle Elixir spray. Ez egy luxus érzetű, keratin alapú otthoni hajápoló spray, amely minden hajtípuson alkalmazható és rendelkezik a szalonkezelés minden előnyével. Értelemszerűen a szalonkezeléssel együtt működik igazán hatékonyan, de ha egy hatékony otthoni, keratinos terméket keresel igénybevett, töredező hajadra, akkor ne keresgélj tovább!

Használata: használd minden hajmosás után, törölközőszáraz hajra fújva, majd szépen átfésülve a hajon. Fókuszálj a hajhosszra, került a hajtöveket! Végül száríts bele a hajadba!

  1. Bond Fusion Phase 3. – kötéserősítő otthoni hajpakolás

Tudtad, hogy a KEUNE rendelkezik egy kötéserősítő szalonkezeléssel, amely forradalmasította a hajfestések utáni kezelések világát azáltal, hogy gazdagon táplálja a festett hajat és akár 5-ször tartósabb kondicionáló hatást biztosít. Védi a haj belső szerkezetét, miközben ragyogóbbá teszi a hajszínt, 43%-kal csökkenti a hajvégi töredezést és könnyíti a kifésülést.

Jó hírünk pedig az, hogy az élénk színek és ragyogó tincsek kötéserősítő technológiáját átemelheted otthoni hajápolási rutinodba a Bond Fusion Bond Recharger 3-as lépésével. 

Használata: használd heti egyszer, mint hajpakolást. Hajmosás után, kondicionáló használata nélkül vidd fel a törölközőszáraz hajadra, majd hagyd hatni 5 percig. Végül öblítsd le! Az eredmény: hosszantartó, élénk hajszín, kondicionált hajszerkezet és erősebb haj.

Otthoni hajápoló tippek a gyönyörű haj érdekében:

  1. Mindig duplán samponozz: először nagyobb mennyiségű sampont vigyél fel, melyet alaposan átdolgozol a fejbőrödön és a hajadon, majd leöblítesz. A második samponozás alkalmával már elegendő kisebb mennyiségű termék felvitele is, itt is öblítsd le alaposan. Zsíros fejbőr és haj esetében már ez a lépés is csodákra képes.
  2. Minden hajmosás alkalmával használj hajkondicionálót, melyet az ujjaid, vagy egy ritkafogú fésű segítségével eloszlatsz a hajhosszodon. Hatóideje 1 perc. Mindig törölközőszáraz hajra vidd fel, hogy a víz ne hígítsa a kondicionálót. Öblítsd ki alaposan!
  3. Heti egyszer hajmosás után, a hajkondicionáló kihagyásával a törölközőszáraz hajadon használj gazdagon tápláló hajpakolást. Ez egy extra ápolást nyújtó lépés, amelyet meg fog hálálni a hajad.
  4. Építsd be a rutinodba hajban hagyható ápolókat. Hajban hagyható ápolónak nevezünk minden olyan terméket, amely nem igényel kiöblítést. Ez lehet kifésülést könnyítő, vagy hővédő spray, hajápoló- hajvédő pajzs, szérum, vagy hajvégápoló. A hajban hagyható hajápoló spray-ket és szérumokat jellemzően hajmosás után, törölközőszáraz hajra kell felvinni hajszárítás előtt, míg a hajvégápoló olajokat felviheted törölközőszáraz, vagy száraz hajra is. Nyugodtan használhatod őket minden hajmosás alkalmával. Ezek a termékek mindig extra ápolást, vagy védelmet biztosítanak a hajnak, így érdemes rendszerben gondolkodnod, amikor hajban hagyható ápolót keresel.
  5. Hővédelem: hajformázás (szárítás, hajvasalás, hajsütés) során nem győzzük hangsúlyozni a hővédelem fontosságát. Minden hajszárítás, vagy hőhatással járó hajformázó eljárás előtt szükséges hővédő termékek használata, hiszen ezek a hajformázó eszközök károsíthatják hajadat, elősegíthetik a hajtöredezést, valamint ki is száríthatják a hajat. Mindig ügyelj a mérsékelt hőfokra is!
  6. Éjszakai ápolás: manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az éjszakai hajápoló kezelések. Erre a célra szuper választás a Satin Oil Treatment szérum, amit a hajtömegedbe kell masszírozni, szépen eloszlatni, majd éjszakára a hajban hagyni, reggel pedig leöblíteni. A maracuja, baobab és monoi olajok kellemesen puha érzetet és nagyszerű megjelenést kölcsönöznek a hajnak.

Írj hozzászólást

Kosár