A tudomány a vérünkben van

1922-ben egy amszterdami gyógyszerész, Jan Keune hajápoló termékek készítésével kezdett el kísérletezni. Ebben az időben különböző hajsütő vasakkal készítettek göndör fürtöket, azonban ezek nem voltak még elég korszerűek, így előfordult, hogy égési sérüléseket okoztak a hölgyek fejbőrén. Emiatt Keune – aki maga is rajongott a hullámos és göndör tincsekért- egy olyan formula kifejlesztésén kezdett el dolgozni, amely segítségével tartósan göndör hajat varázsolhatunk. Így született meg az első innovatív terméke, a dauer-víz.

Innováció, a siker alapja

Az innovációt célzó tudományos törekvés mindig is a Keune sikerének alapjaként szolgált. Minden Keune termék saját laboratóriumunkban készül Hollandiában, ahol az áttörést jelentő megoldások születnek. A termékfejlesztést szakértői csapatunk kemény és alapos munkával, elképesztő szakmai tudás birtokában végzi. Erre alapozva olyan új termékeket tudunk tervezni és fejleszteni, amelyek minden fogyasztói igénynek megfelelnek.

A tesztelés kulcsfontosságú

Szakemberekből álló csapatunk mindig kiterjedt és rendkívül szigorú tudományos tesztek alapján végzi munkáját. Nagyon fontos, hogy bármit állítunk, igaz legyen! Elsődleges célunk, hogy vásárlóinkat biztonságos hajápoló termékekkel lássuk el, melyek erős, rugalmas és egészséges hajat biztosítanak számukra. Büszkék vagyunk arra is, hogy soha nem tesztelünk állatokon. Ehelyett van egy önkéntes csapatunk, akik arra vállalkoztak, hogy hajukon és fejbőrükön teszteljék termékeinket.

Kosár