Fenntarthatósági stratégiánk és terveink

Családi tulajdonú vállalatként hiszünk abban, hogy felelősséggel tartozunk bolygónkért, valamint az itt élő emberekért, különös tekintettel a jövő generációra. Minden nap keményen dolgozunk azon, hogy pozitív és tartós változást, valamint fenntartható növekedést érjünk el iparágunkban. Érted, a bolygónkért és a jövő generációért!

Ezért 2021-ben frissítettük a “Keune Cares” környezetvédelmi stratégiáját és terveit. Olyan hosszú távú jövőképet álmodtunk meg, amely a társadalom jólétének javítására összpontosít. Ennek fényében fenntartható módon, fenntartható termékeket gyártunk. Három, fő stratégiai irányvonalat követve úgy hisszük, hogy lefedünk minden fontos környezetvédelmi és fenntarthatósági kérdést. Hiszünk abban, hogy közösen valós változást érhetünk el!

Emberekre fókuszálunk

A Keune vállalati küldetése valójában egy társadalmi küldetés, melynek fókuszában azok az emberek jóléte és boldogsága szerepel, akikkel közvetlen kapcsolatban állunk: vásárlóink, partnereink, kollégáik.

Környezettudatosan gyártunk

Hiszünk abban, hogy a bolygónk előtt álló kihívásokat a leghatékonyabban teljes energia- és vízfelhasználásunk csökkentésével tudjuk leküzdeni. Újragondoltuk formuláinkat és fenntartható forrásból származó, természetes összetevőkre helyeztük a hangsúlyt.

Tudatosan csomagolunk

Egyszerű, újrahasznosítható csomagolásokat használunk és koncentrált formulák fejlesztésébe invesztálunk. Így kevesebb papírt, vizet és műanyagot használunk fel gyártás és csomagolás során egyaránt. Termékeink szállítása során pedig csökkentettük a széndioxid kibocsátást.

Nem tesztelünk állatokon!

A Keune egy 100%-ban állatbarát cég, így termékeinket nem teszteljük állatokon, valamint nem értékesítünk olyan országokban, ahol a törvény előírja az állatkísérleteket végzését kozmetikai termékek esetében. Támogatjuk a vegán életmódot, ezért több vegán hajápoló terméket is beépítettünk kínálatunkba: So Pure termékcsaládunk például 100%-ban vegán.

Kosár