Bemutatkozik a KEUNE fenntartható, “minden mentes” hajápoló termékcsaládja: ez a So Pure

Örömmel jelentjük be, hogy 2023 áprilisától Magyarországon is elérhető a KEUNE SoPure fenntartható, “minden mentes” hajápoló termékcsaládja. Engedd meg, hogy bemutassuk a koncepciót és a termékcsaládokat!

Mitől különlegesek a SoPure hajápolók?

  • Minimum 90%-ban természetes összetevőket tartalmaznak
  • Karbonsemleges gyártási folyamattal állítjuk elő őket
  • Gluténmentesek
  • Szilikonmentesek
  • Szulfátmentes samponokat találsz a SoPure kínálatban
  • Nem tartalmaznak mesterséges színezőanyagot (kivéve: Cool termékcsalád)
  • Csökkentett műanyagfelhasználású csomagolásuk van
  • Koncentrált formulák (samponok és hajkondicionálók)
  • Újratölthető rendszerben működnek
  • Állatkísérlet-mentesek
  • Vegán formulák

A SoPure termékcsalád megalkotásakor 4 alapvető tényezőt vettünk figyelembe:

Újratölthető rendszer

Szerettünk volna létrehozni egy innovatív, újratölthető rendszert, melyben a samponok és a kondicionálók a megszokottnál nagyobb kiszerelésben, csökkentett műanyagfelhasználású tasakokban érkeznek, melyeket újrahasznosított műanyagból készült adagolókba lehet helyezni, így hatékonyan csökkenthető a műanyagfelhasználás, valamint az ebből adódó környezetterhelés is. 

Akár 57%-kal kevesebb műanyag/ml a 400 ml-es utántöltő megvásárlása esetén, a hagyományos 250 ml-es műanyag csomagoláshoz képest.

Koncentrált formulák

Koncentrált sampon és hajkondicionáló formuláinknak köszönhetően kis mennyiség is elegendő a termékekből, melyek így sokkal tovább tartanak. Használj gazdaságos, kis mennyiségeket és élvezd sokáig ugyanazt a terméket, légy tudatos!

Karbonsemleges gyártás

A So Pure termékcsaládunk kifejlesztése során nagy hangsúlyt fektettünk egy igazán fenntartható gyártási technológia kialakítására. Figyelembe vettük, hogy a folyamat során minden apró lépés számít: a gyártástól a formulák megalkotásáig, a szállítási- és logisztikai folyamatokon át a csomagolásig. Az ökológia lábnyomunk csökkentésére pedig minden kibocsátást igyekszünk egy tudományosan elismert szén-dioxid-kiegyenlítési projekttel ellensúlyozni.

Fenntartható formula

A So Pure termékek formulái cukorrépa mellékterméken alapulnak. Ezáltal nem csak a pazarlást csökkentjük, hanem egy intenzíven tápláló, hajszépítő összetevővel is gazdagítjuk a formuláinkat. Igazi win-win helyzet!

Mivel a hajápoló termékek piacán is egyre nagyobb igény van a “mentes” termékekre, így nagy örömmel jelentjük be, hogy mostantól azokat a tudatos vásárlókat is ki tudjuk szolgálni, akiknek a kiváló minőség mellet a fenntarthatóság és a hajápoló termékek kímélő, zöld formulája is fontos.

Most pedig nézzük a SoPure hajápoló termékcsaládokat!

Fenntartható, “mentes” hajápoló vonalunk 4 termékcsaládból áll:

  1. So Pure Cool hamvasító hajápoló termékcsalád

Szőke, ősz, ezüst- vagy pasztellszínű haj? A tartós hűvös, hamvas hatás kulcsfontosságú! Ezért a So Pure Cool termékek intenzív lila pigmenteket tartalmaznak, amelyek semlegesítik a sárgás tónusokat és felfrissítik a hideg hajszínedet. Hatékony, ugyanakkor hihetetlenül kíméletes a hajhoz. A So Pure Cool acai bogyó kivonatot is tartalmaz, amely rendkívül gazdag antioxidánsokban, és segít megvédeni a hajat az oxidációs folyamatoktól, illetve megelőzi a hajszín fakulását. Az eredmény? Selymesen puha haj ellenállhatatlanul jeges ragyogással már egyetlen hajmosás után. A termékcsalád egy hamvasító hatású sampont és kondicionálót tartalmaz, csökkentett műanyagfelhasználású csomagolásban, újratölthető rendszerben.

  1. So Pure Polish termékcsalád száraz, szöszösödő hajra

Száraz, szöszös töredező haj? Van megoldásunk: a So Pure Polish hajápoló termékcsalád! Ahogy a neve is sugallja, ezek a termékek sima és ragyogó fényű hajat eredményeznek, továbbá párataszító tulajdonságokkal is rendelkeznek, így hajad esős, nyirkos időjárási körülmények mellett is tartósan sima marad. Chia maggal átitatott formulával a So Pure Polish termékek gazdagon hidratálják a száraz hajat, miközben csökkentik a szöszösödést és tartós védelmet biztosítanak a párával szemben. A formázás pedig már csak rajtad múlik: hordhatod egyenesen vagy göndören a hajad, egy biztos: hidratált, selymesen puha, fényes és sima lesz! A termékcsalád egy száraz, szöszösödő hajra való sampont, kondicionálót és hajpakolást tartalmaz. A sampon és a hajkondicionáló csökkentett felhasználású csomagolásban, újratölthető rendszerben érkezik, míg a hajpakolás újrahasznosított műanyagból készült tubusban.

  1. So Pure Restore hidratáló hajápoló termékcsalád

Intenzív hidratálásra szomjazik száraz hajad? Ha igazán hatékony, mélyhidratáló megoldást keresel, akkor válaszd a So Pure Restore nedvességhelyreállító hajápoló termékcsaládot! Fügekaktusz-kivonattal átitatott formulája intenzív, mélyreható hidratálást nyújt a hajszálaknak, belülről kifelé haladva.  Az eredmény: hajad nem csak csodás megjelenésű, de kellemes tapintású lesz, mellyel igazán magabiztos lehetsz! A termékcsalád egy mélyreható hidratálást biztosító sampont, kondicionálót és hajpakolást tartalmaz. A sampon és a hajkondicionáló csökkentett felhasználású csomagolásban, újratölthető rendszerben érkezik, míg a hajpakolás újrahasznosított műanyagból készült tubusban.

  1. So Pure Clarify mélytisztító hajápoló termékcsalád

Zsíros fejbőr? Terméklerakódás a fejbőrön és a hajon? Szennyeződések? Akkor a So Pure Clarify mélytisztító hajápoló termékcsalád lesz számodra a tökéletes választás. Kíméletlen a szennyeződésekhez és zsíros lerakódásokhoz, azonban gyengéd a hajhoz és a fejbőrhöz. A So Pure Clarify termékek mélyen tisztítanak, anélkül, hogy megfosztanák a fejbőrt és a hajat természetes nedvességtartalmától. Hogyan működik? A méregtelenítő hatású gránátalma segít eltávolítani a szennyeződéseket és a terméklerakódásokat, szennyezésgátló technológiánk pedig hosszútávú védelmet biztosít: megakadályozza, hogy a szennyező részecskék megtapadjanak a hajon. A termékcsalád egy mélytisztító hatású sampont és kondicionálót tartalmaz, csökkentett műanyagfelhasználású csomagolásban, újratölthető rendszerben.

Hogyan működik az újratölthető rendszer?

De kezdjük azzal, hogy miért jó: minden hajápoló termék megvásárlása esetén megveszed a terméket, valamint azt a – jellemzően műanyag- csomagolást, amely tartalmazza a terméket. Igenám, de ezek a tubusok rendkívül nagy mennyiségű műanyagot igényelnek a gyártási folyamat során, pedig a csomagolás csak egy “szükséges rossz”, hiszen miután kiürült, egyszerűen eldobod. De mi van akkor, ha a sampont és a hajkondicionálót egy minimális műanyagfelhasználású tasakban tudod beszerezni, melyből kiöntheted a terméket egy újrahasznosított műanyagból készült adagolóba? Ennek köszönhetően az adagolót csak egyszer kell beszerezned, a hulladék pedig minimalizálható, hiszen csak az a – csökkentett műanyagfelhasználású- tasak kerül a kukába, amiben a sampon és a kondicionáló érkezik. Ezzel a módszerrel 57%-kal kevesebb műanyagot használunk fel  1 ml samponra vetítve, ha összehasonlítjuk az új, fenntartható csomagolású 400 ml-es termékeket a korábbi 250 ml-es műanyag csomagolásokkal. Működése pedig szuper egyszerű:

  1. Rendeld meg az általad kiválasztott, hajad igényeinek leginkább megfelelő sampont és/ vagy kondicionálót 400 ml-es utántöltő verzióban. 
  2. Szerezd be az újrahasznosított műanyagból készült adagolót, majd az utántöltő csomagolásán található matricát ragaszd az adagolóra, így mindig tudni fogod, hogy milyen termékkel töltötted fel.
  3. Végül egyszerűen töltsd fel az adagolót a kiválasztott SoPure termékkel.

Írj hozzászólást

Kosár