Ammóniamentes hajfestékek a KEUNE-től: So Pure festőrendszer

Ismerd meg a Keune exkluzív ammóniamentes hajfestőrendszerét, a So Pure hajfestő termékcsaládot! Szakemberek számára megalkotott, kíméletes és vendégközpontú hajfestő megoldások. Ez a hajfestés rendkívül gyengéd, ugyanakkor hatékony módja, mely lehetővé teszi, hogy vendéged haja olyan természetes és divatárnyalatokban pompázzon, melyek mindegyike ammóniamentes, palettája végeláthatatlan, a színek pedig könnyen keverhetőek egymással. Engedd meg, hogy bemutassuk a So Pure festőrendszer előnyeit:

GYENGÉD ÉS TÁPLÁLÓ FORMULA

A So Pure hajfestékek alapja egy egyedülálló, tápláló kókuszdió-kivonatot tartalmazó formula, amely gyengéd a hajhoz és megvédi a fejbőrt az elszíneződésektől a hajfestési folyamat során. Ezen kívül a So Pure Natural Balance hajfestékek formulája bio argán olajat és fitokeratint (phytokeratin: növényi eredetű összetevő természetes keratinnal, amely mélyen behatol a hajba és helyreállítja a haj természetes keratinszerkezetét) is tartalmaz, melyek extra ápolást biztosítanak a festett haj számára.

SZÍNPIGMENTEK a hajfestékben

A So Pure hajfestékek indirekt színpigmenteket tartalmaznak, mélyen képesek behatolni a hajszál mélyebb rétegébe, a cortexbe, így tartós hajfestési eljárást eredményeznek.

PHYTOKERATIN – titok a So Pure festékek tubusában

Ez a növényi eredetű összetevő természetes keratint tartalmaz, mely behatol a hajszálakba és újjáépíti, helyreállítja annak keratinszerkezetét.

HATÉKONYSÁG

A természetes és divat árnyalatok akár 100% őszfedést és hosszantartó színhatást biztosítanak. A So Pure 2000 és 3000 speciális szőke árnyalatok képesek 4, illetve 5 színmélység világosítására.

ELŐHÍVÓ

A So Pure ammóniamentes festékekhez NEM szükséges külön előhívó, tökéletesen működik a KEUNE hagyományos krémelőhívóival. 

3% (10 volumen) – azonos színmélységben történő hajfestéshez, sötétebb színeredményért, hajhossz színfrissítéséhez

6% (20 volumen) – 1-2 árnyalat világosításához, őszfedéshez

9% (30 volumen) – 2-3 árnyalat világosításához

AFTER COLOR Program

A So Pure festékek kiválóan működnek rendszerben a KEUNE hagyományos After Color hajfestés utáni kezelésével, valamint a KEUNE bármelyik ápoló termékcsaládjával. After Color programunk megújult: könnyen újrahasznosítható fehér műanyag csomagolást kapott, valamint változott az After Color Balzsam formulája is, sokkal táplálóbb és krémesebb állagú lett, így kellemesebb érzetet biztosít és használata is kényelmesebb.

KELLEMES AROMATIKUS ÉLMÉNY

A So Pure hajfestékek aromatikus élményt és kényeztetést biztosítanak. Nincs kellemetlen ammóniaszag, csakis a jázmin és szantálfa illóolajok meleg, gazdag illata érezhető!

ŐSZFEDÉS

  1. Normál- vékonyszálú haj: 40g So Pure divat árnyalat + 20g So Pure természetes szín + 60g Keune Cream Developer. Hatóidő: 30-40 perc
  2. Vastag szálú, ellenálló haj: 30g So Pure divat árnyalat + 30g So Pure természetes szín + 60g Keune Cream Developer. Hatóidő: 40 perc
  3. So Pure Cover Plusz: az extra hatékony őszfedés érdekében, magas ősz % esetén! Keverési arány: 1:1 (60g SO Pure Color + 60g Keune Cream Developer) Hatóidő: 30-40 perc. Elérhető árnyalatok: 4-es, 6-os és 8-as színmélység, melyek egymással keverhetőek a teljes színpaletta lefedése érdekében.

További tippek őszfedéshez – Előpigmentálás:

Az optimális őszfedés érdekében a hajat előkezelhetjük, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy beszínezhetjük egy olyan természetes színű hajfestékkel, amely 1-2 árnyalattal világosabb, mint a kívánt színeredmény. Így csináld:

  • A természetes színt előhívó használata nélkül vidd fel az ellenálló, makacs területekre.
  • Ne öblítsd le!
  • Vidd fel a kívánt So Pure formuládat a teljes hajtömegre, majd hagyd hatni 30 percig!
  • Megjegyzés: csak az ellenálló területekre vidd fel az előkezeléshez (előfestéshez) használt színt, az egész hajtömegen NE alkalmazd!

Speciális szőke árnyalatok: So Pure 2000 és 3000

Természetes és festett haj világosításához. Mert a világosító technikák is elkészíthetőek kíméletes módon!

So Pure 2000: natúr hajon 4 árnyalatot világosít, festett hajon 3 árnyalatot. Keverési arány 1:1 + boosters (60g SO Pure Color + 60g Keune Cream
Developer)+ 2 booster (1 booster fél tubusonként) Hatóidő: maximum 50 perc

So Pure 3000: tökéletes választás világosító technikákhoz, illetve hajtöveket érintő- bőrközeli felvitelhez. Perszulfát alapú. Natúr hajon 5 árnyalatot világosít, festett hajon 4 árnyalatot. Keverési arány 1:2 (60g SO Pure Color + 120g Keune Cream Developer) Hatóidő: maximum 50 perc

Írj hozzászólást

Kosár