Nagy Adri énekesnő a KEUNE Magyarország új arca

Szuper hírünk van: szeretettel köszöntjük a KEUNE első magyarországi márkanagykövetét, Nagy Adri énekesnőt! Adrival beszélgettünk kicsit a márkáról, Keune termékekről és a hajápolási rutinjáról egy kellemes hangulatú interjú keretében. Ezt olvashatjátok most:

Keune: Hol találkoztál először a Keune hajápoló márkával?

Adri: Két rendezvényen is szembejött velem a márka. Először a GasztoÉn főzőstúdió rendezvényén kaptam egy PR csomagot, melyben Keune termékek is szerepeltek, majd a Mikulásgyárban egy fellépésem során ismét “belebotlottam” a márkába, mint az esemény egyik támogatója. Az elegáns, letisztult csomagolás azonnal felkeltette az érdeklődésemet, de az igazi meglepetés csak a termékek kipróbálása után ért, hiszen a professzionális megjelenés prémium minőségű hajápolókat rejt, melyek hatása azonnal érezhető.

Keune: Milyen haj, vagy fejbőr problémád volt, amire a Keune termékkínálatában találtál megoldást?

Adri: Alapvetően érzékeny a fejbőröm, így fontos, hogy olyan termékeket használjak, melyek gyengédek a fejbőrömhöz. Emellett a hajvégeim eléggé szálkásak, el vannak vékonyodva, ami nagyon zavart. Először a Derma Sensitive érzékeny fejbőrre való sampont próbáltam és mivel jók voltak a tapasztalataim felbátorodtam és tettem egy próbát a Satin Oil samponnal. Végül ez lett a befutó, mert a hajam láthatóan fényesebb és selymesen puha tapintású lett tőle, valamint nem okozott semmiféle irritációt sem az érzékeny fejbőrömön.

Keune: Elég széles a termékpalettánk. Te milyen Keune termékeket építettél be a hajápolási rutinodba?

Adri: Igen, nagyon széles a Keune termékek palettája, de sok segítséget kaptam a márka szakembereitől, akik segítettek Nekem összeállítani egy olyan hajápolási rutint, ami tökéletesen megfelel a hajtípusomnak és igényeimnek. Mint már említettem, jelenleg a Satin Oil ragyogó fényt adó sampont használom, amit imádok. Miután festett hajam van, így a kondicionálóból egy olyat választottunk, ami kifejezetten festett hajra való: ez a Tinta Color szulfátmentes, ötféle ásványi anyaggal dúsított színvédő kondija. Heti egyszer a Color Brillianz hajpakolást alkalmazom, amely mélyen táplálja a hajam és segít a fakulás megelőzésében. Ha hajpakolást használok, akkor a kondit elhagyom, ez egy szuper tipp lehet az olvasóknak is, otthoni hajápoláshoz! Ezen kívül pedig hajmosás után a törölközőszáraz hajamat be szoktam fújni a Keratin Smooth 2-fázisú sprayvel, amely remekül kezeli a száraz, sérült hajvégeimet és könnyíti a kifésülést is. A hajam sajnos sokat találkozik hőformázó eszközökkel, legyen szó hajszárítóról, vagy hajvasalóról, így fontos, hogy minden alkalommal használjak hővédő készítményt is. Jelenleg a Keune Hot Iron Spray a kedvencem, ami nagyon egyszerűen használható, csak a hajamra kell permetezni hőformázás előtt és megelőzi a hajtöredezést. Nagyjából ezek azok az alap termékek, amiket heti rendszerességgel használok a hajam egészségének megőrzése céljából.

Keune: Melyik a top 3 kedvenc Keune terméked?

Adri: Nagy kedvencem a már említett kétfázú keratinos spray, nagyon megkönnyíti a hajam kifésüléset hajmosás után és sokkal ápoltabb is tőle a hajam, nem szálkásodik. Titkos “fegyverem” a Brilliant Gloss Spray hajfény, ami látványos fényt ad a frizurámnak. Előszeretettel használom fellépések alkalmával. És a harmadik nagy kedvenc talán a Keratin Smooth szérum lenne, ami egy nagyon jó kis hajvégápoló olaj. Alkalmanként szívesen használom, mert puha és egészséges kinézetű lesz tőle a hajvégem és hővédő tulajdonságai is vannak.

Keune: Próbáltál már Keune szalonkezeléseket?

Adri: Igen. Eddig csak a Miracle Elixir hajszerkezet-újraépítő kezelést próbáltam, de ez annyira látványos eredményt nyújtott, hogy szeretném jobban beleásni magam a szalonkezelések világába. A Miracle Elixir kezelés során hajpakolásba kevernek keratin booster ampullákat és ezzel kezelik a hajat. Az eredmény számomra kellemes meglepetés volt. A hajam nagyon puha lett tőle és a természetes fénye is sokkal ragyogóbb lett. Csak ajánlani tudom!

Írj hozzászólást

Kosár