Miracle Elixir: hajszerkezet-építés a KEUNE-től

Ismerd meg a KEUNE hajszerkezet-erősítő kezelését!

Miracle Elixir – a szalonkezelés, amely csodát tesz a hajjal

Ki ne szeretne puha és ragyogó fényű hajat? Ez a kezelés csodát tesz a hajjal, hiszen 80%-kal csökkenti a haj sérüléseit és kétszer puhábbá teszi a hajat.

Hozd ki hajadból a legtöbbet, kényeztesd Miracle Elixir kezelésünk segítségével! Meglátod, a kezelés végén boldogan, elégedetten, kellemesen puha és gyönyörűen fényes hajjal fogsz távozni a szalonból.

A Keune Miracle Elixir egy mélyen tápláló és helyreállító kezelés, amely tökéletes választás sérült, igénybevett hajra. A személyre szabott, egyedi, keratinalapú Miracle Elixir kezelés után a belső hajkárosodás akár 80%-kal csökken és a haj kétszer puhább lesz.

Miracle Elixir szalonkezelés Miracle Elixir Koncentrált Keratin Boosterrel

Hogyan működik a kezelés?

A kezelés működési elve nagyon egyszerű. Ún. Miracle Elixir Koncentrált Keratin Boostert kevernek a hajtípusodnak megfelelő luxus hajpakolásba, így személyre szabott formában juthatsz hozzá a Keune hajszerkezet-építő kezeléséhez. A Booster mennyiségét a fodrász határozza meg miután felmérte, hogy hajszerkezeted mennyire károsodott. Az így kapott speciális, személyes igényeidre szabott keveréket 20 percig hagyják a hajadon, majd alaposan leöbítik. Alkalmazható önálló kezelésként, pl. Vágás mellé, de hajfestés után is. Garantáltan csodát tesz a hajaddal!

Miracle Elixir otthoni ápolás és utókezelés a Miracle Elixir Keratin Spray-vel

Szeretjük a tartós és látványos eredményeket, így otthoni használatra a Miracle Elixir Keratin Spray-t szoktuk ajánlani a kezelést követően! Ez a luxus érzetű, keratin-alapú otthoni hajápoló spray meghosszabbítja a professzionális Miracle Elixir szalonkezelés hatását. 5 hajmosás után is segít megőrizni a kezelés eredményét. A haj puha és fényes lesz tőle, használata pedig egyszerű, csak a hajra kell permetezni.

Megjött a kedved a KEUNE hajszerkezet-építő kezeléséhez? Keresd fodrászodnál!

Írj hozzászólást

Kosár