Kötéserősítő hajkezelés a KEUNE-től

Hajfestéskor mindig a legszebb eredményre törekszik minden szakember és nyilván vendégként Te is gyönyörű hajszínnel és egészséges hajjal szeretnél távozni a szalonból, anélkül, hogy a vegykezelések hatására sérülne a hajad szerkezete. A Keune Bond Fusion kötéserősítő szalonkezelés lehetővé teszi mindezt! Élénk színek és ragyogó tincsek a speciális Bond Fusion kötéserősítő technológiával.

A Keune megalkotta a Bond Fusion prémium kötéserősítő technológiát, amely forradalmasítja a hajfestés utáni kezelések világát. Ez az innovatív termék gazdagon táplálja a festett hajat, akár 5-ször tartósabb kondicionáló hatásával. Nem csak a haj belső szerkezetét védi, hanem a hajszínt is ragyogóbbá és tartósabbá teszi.

Milyen előnyöket kínál a Bond Fusion kötéserősítő technológia a festett hajú vendégeknek?

  • Kétszer erősebb hajszerkezetet eredményez
  • Ötször hosszabb ideig tartó kondicionáló hatást nyújt
  • Kétszer könnyebb kifésülhetőséget biztosít
  • 43%-kal kevesebb hajtöredezés

A Bond Fusion kötéserősítő kezelést igénybevehető hajfestés során, de önálló, hajszerkezet-erősítő szolgáltatásként is, például vágás mellé. A Bond Fusion kötéserősítő szolgáltatásokat keresd KEUNE fodrászodnál! 

Ezen kívül van egy kifejezetten otthoni használatra ajánlott tápláló hajpakolás, amely segít fenntartani és meghosszabbítani a Bond Fusion kezelés hatását. Ez az ún. Bond Fusion Phase 3 – Bond Recharger. Használata nagyon egyszerű, csak vidd fel törölközőszáraz hajra és hagyd hatni 5 percig, majd öblítsd ki, samponozz és használj kondicionálót. Kiváló otthoni luxuskezelés, amely kényelmesen összeköthető egy hajmosással.

Lépj szintet a hajápolásban Bond Fusion szalonkezeléssel és otthoni ápolóval!

Írj hozzászólást

Kosár